Ligne Roset Ploum bank

De Ligne Roset Ploum is een uiterst comfortabele bank met een speelse vormgeving

  • Een echte eyecatcher in ieder interieur
  • Kern van schuim en stretch hoezen
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 3.757,00
Vanaf € 3.757,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ligne Roset Ploum bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Ligne Roset Ploum bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designers Ronan & Erwan Bourellec

De Ligne Roset Ploum is een uiterst comfortabele bank gemaakt van extra soepel schuim in combinatie met stretchbekleding. De bank nodigt uit om er heerlijk op te loungen. De rugleuning en zitting zijn gecapitonneerd wat de Ploum een elegante uitstraling geeft. Een mooi detail is dat de stof over de poten heen is getrokken, waardoor de bank en de poten één geheel vormen. De Ligne Roset Ploum kenmerkt zich door een speelse vormgeving en is een echte eyecatcher in ieder interieur.

De bank Ploum zelf samenstellen

De bank bestaat uit verschillende zitelementen met veel opties; zo kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten in diverse kleuren en tussen schakelelementen of eindelementen. Optioneel verkrijgbaar met poef. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Ligne Roset Ploum bank samen te stellen.

Artikelnummer293941
Ligne Roset

Ligne Roset

Ligne Roset is een Frans merk opgericht in 1860. Inmiddels is het merk hét symbool van een luxe en elegante levensstijl. Waar zij in het begin vooral de focus legde op meubilair voor de overheid, zijn zij zich later gaan richten op de particuliere verkoop. De collectie bestaat uit meubelen, accessoires, verlichting en tapijten.

^