Ligne Roset Plumy bank

De comfortabele Plumy van Ligne Roset is een bank waar u heerlijk in kunt wegzakken

  • Een echte designbank oorspronkelijk ontworpen in 1980
  • Een zeer zacht comfort
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bekledingen
  • Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden

€ 3.462,00
Vanaf € 3.462,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ligne Roset Plumy bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Ligne Roset Plumy bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Annie Hiéronimus

In 2016 kreeg een iconisch model van Annie Hiéronimus, de Ligne Roset Plumy bank (1980), een heruitgave, geheel in de geest van de jaren tachtig en zijn "couch potato generation".

Het comfort van de Ligne Roset Plumy bank

De Plumy van Ligne Roset is zeer comfortabel. De 3 elementen die gecombineerd worden om het comfort te bieden, zijn:

  • uniek ontworpen structuur van de Plumy gemaakt van aan elkaar gelijmde blokken van polyether schuim en Bultex polyurethaanschuim met verschillende dichtheden
  • zit- en rugkussens gevuld met ganzenveren (85% veren / 15% dons)
  • rugkussens kunnen onder een hoek staan; zitkussens kunnen worden uitgeklapt om alle manieren van zitten en ontspannen te vergemakkelijken (chaise longue-positie)

Ligne Roset en Berden

De Plumy bank is verkrijgbaar bij Berden in verschillende afmetingen. Tevens ook leverbaar als fauteuil. Naast de Plumy kunt u ook terecht voor alle andere actuele modellen uit de collectie van Ligne Roset. Heeft u een favoriet en wenst u meer informatie of een scherpe offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer316340
Ligne Roset

Ligne Roset

Ligne Roset is een Frans merk opgericht in 1860. Inmiddels is het merk hét symbool van een luxe en elegante levensstijl. Waar zij in het begin vooral de focus legde op meubilair voor de overheid, zijn zij zich later gaan richten op de particuliere verkoop. De collectie bestaat uit meubelen, accessoires, verlichting en tapijten.

Annie Hiéronimus

Annie Hiéronimus

Annie Hiéronimus, geboren in Parijs, is na haar artistieke opleiding direct voor zichzelf begonnen. Sinds 1997 houdt ze zich bezig met het ontwerpen van meubelen voor bijvoorbeeld Ligne Roset en Leolux. Tevens organiseert ze ieder jaar een tentoonstelling om haar artistieke creaties te laten zien aan het grote publiek.

^