Vitra Polder bank

Puur Nederlands design in prachtige kleurencombinaties: De Vitra Polder Sofa!

  • Een frisse nieuwe look
  • In samenwerking met Hella Jongerius
  • Iconisch designstuk met uitgesproken karakter

€ 7.290,00
Vanaf € 7.290,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Polder bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Polder Sofa, die voorheen lanceerde in 2015, nu in een nieuw jasje. Een prachtige nieuwe combinatie kleuren, materialen en texturen. In samenwerking met Hella Jongerius zijn deze zachte en aardse tinten gedefinieerd. Met deze kleuren komt de Polder Sofa dichter bij zijn oorspronkelijke inspiratie: de vlakke landbouwvelden aan de kust van Nederland.

Afmetingen:

Sofa: L260 x B97 x H82 cm

Sofa Compact: L225 x B97 x H82 cm

Ottoman: L64 x B83 x H35 cm

Artikelnummer276258
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^