Vitra

Al meer dan 80 jaar is Vitra specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen.

Producten 1-20 van 205

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 205

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in langetermijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers. Verschillende meubelen en accessoires zijn door de jaren heen uitgegroeid tot ware designklassiekers, deze zijn niet meer weg te denken uit het design landschap. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Vitra Eames Lounge Chair, de plastic Eames stoelen, waaronder de Vitra DSR, Vitra DAW, Vitra DSW en de Vitra DAR. Maar ook de woonaccessoires zoals Vitra Herringbone Vessels en de Vitra Eames House Bird.

Vitra klassiekers

Vitra heeft een uitgebreide collectie meubelen, zoals banken, stoelen, verlichting en woonaccessoires. Binnen deze collecties kent Vitra ware designklassiekers die heden ten dage niet meer weg te denken zijn in het interieur landschap. Zo ken je zeker de Vitra Eames Lounge Chair, de Panton Chair Classic en de Plywood Group LCW stoel. De collectie kent meer klassiekers, deze vind je terug online.

Vitra miniaturen collectie

De designklassiekers kun jij nu ook verzamelen in miniatuur. Niet alleen van de Vitra design klassiekers maar ook andere iconische klassiekers vind je terug bij Vitra miniaturen. Alle miniaturen worden op een schaal van 1 op 6, tot in het kleinste detail nagebootst. Je kunt de miniaturen niet alleen gebruiken als studie object, maar zijn net zo geliefd als verzamelobject. Welke miniatuur mag niet ontbreken in jouw vitrinekast?

Berden Vitra dealer

Berden is officiële dealer van Vitra. De uitgebreide collectie Vitra meubelen en accessoires kun je online bekijken. Vrijblijvend kun je een offerte aanvragen van jouw favoriete Vitra product, ook wanneer je jouw Vitra product niet online staat. Wil je graag Vitra ervaren? Neem contact op, dan laten wij jou weten in welke woonwinkel jij jouw favoriete Vitra meubel of accessoire kunt vinden.

^