Arco Close Bench

De Arco Close Bench is vrolijk én comfortabel!

€ 2.445,00
Vanaf € 2.445,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Close Bench
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Close Bench

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Gudmundur Ludvik

In 2017 breidde Ludvik de Close-serie uit met de Arco Close Bench. Deze eetkamerbank heeft een speels tintje; het zitgedeelte komt iets onder de rug uit, waardoor de tweedeling tussen rugleuning en zitting nog eens wordt benadrukt. De heerlijke, comfortabele bank is verkrijgbaar als 2-zitsbank, 3-zitsbank en 4-zitsbank. De bank kan in stof, leer of in een combinatie en u kunt kiezen uit een onderstel van geëpoxeerd staal of van hout. Beide kunnen in diverse kleuren gekozen worden zodat u de bank prachtig af kunt stemmen op uw eettafel. De Close Bench staat echter niet alleen mooi in de eethoek, maar ook in openbare ruimten, zoals kantoren, lobby's of restaurants!

Afmetingen (breedte x dietpe x hoogte):

2-zitsbank: 130 x 58 x 82 cm

3-zitsbank: 185 x 58 x 82 cm

4-zitsbank: 240 x 58 x 82 cm

Artikelnummer283096
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^