Arco

Bij Arco staat al vier generaties, vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Bij Arco doet men ook waar zij goed in zijn, namelijk tafels maken. Bij Arco staat ambacht centraal dat hand in hand gaat met de modernste technieken. Arco heeft als missie aangenomen om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen. Naast dat Arco haar motto is; We are Arco, we make tables. Hebben zij ook nog een ruime collectie aan stoelen en banken. Ken jij de prachtige Arco Close stoel of de Arco Close Bench al?

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arco eetkamertafels

Arco staat bekend om haar tafels, hier zijn zij goed in en zijn zij groot mee geworden. Arco ziet een tafel niet alleen als tafel maar als veel meer. Namelijk als plek om samen te komen en echt aandacht voor elkaar te hebben. Dit zie je ook terug in hun collectie. Het zijn tafels die op een mooie manier zijn gemaakt en brengen ook mensen samen. Sommige tafels zien er ook uit als onmogelijk, zoals bij de Arco Slim tafel, dit komt door zijn tengere postuur. Het is een eenvoudig en elegant design. Deze tafel is gemaakt van de meest zuivere materialen. Door het tengere postuur van de tafel is het een lust voor het oog. Wanneer jij van robuust en een no-nonsenses tafel houd, dan is de Arco Base tafel perfect voor jou. Het is een massief houten tafel met een voet van beton. Deze tafel heeft een zeer stoere uitstraling, met deze tafel maak jij een echt statement in jouw interieur.

Arco & Berden

Berden is officieel dealer van Arco. Online vind je de producten die wij jou kunnen aanbieden. Vind je iets niet terug online, neem contact met ons op! In veel gevallen kunnen wij jou geliefde Arco meubel voor jouw bestellen. Wil je eerst het meubel bekijken? Informeer waar in welke woonwinkel jij jouw Arco meubel kunt vinden. Wij hebben niet in ieder woonwinkel het gelijke aanbod aan Arco meubelen. Je mag ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of bestel jouw Arco meubel online.

^