Bert Plantagie Tara eetkamerbank

Een eetkamerbank met veel mogelijkheden waardoor deze perfect is voor in uw eetkamer, de Bert Plantagie Tara eetkamerbank.

  • De bank is uitgevoerd met een slede-onderstel.
  • Onderstel is verkrijgbaar in meerdere lakkleuren.
  • Vormt samen met de stoel een geheel als uitstraling.

€ 1.081,00
Vanaf € 1.081,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Tara eetkamerbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Tara eetkamerbank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een prachtige bank voor in uw eetkamer, de Bert Plantagie Tara eetkamerbank. Het design van deze bank is, evenals de geliefde stoel, gebaseerd op een houten schaal. Dit zorgt er voor dat het zitcomfort en de kwaliteit uiterst fijn zijn. De bank is uitgevoerd met een slede-onderstel, welke verkrijgbaar is in meerdere lakkleuren. Dit onderstel komt overeen met het onderstel van de stoel waardoor de eetkamer een geheel als uistraling heeft. De bank is leverbaar in tien verschillende maten waardoor deze perfect is voor iedere eetkamer. En te verkrijgen in alle stof- en leersoorten uit de Bert Plantagie collectie.

Artikelnummer324924
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^