Pilat&Pilat Bas bank

De tijdloze eetbank gemaakt van massief hout heeft door de openingen een unieke uitstraling in de eetkamer

  • Perfect om te gebruiken met de Pilat & Pilat Bas eettafel
  • Te verkrijgen in eiken, licht iepen, gerookt eiken of walnoot
  • Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk

€ 0,00
Vanaf € 1.933,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Bas bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De prachtige en tijdloze eetbank van Pilat&Pilat. De Bas is gemaakt uit massief hout en perfect om te gebruiken met de Pilat&Pilat Bas eettafel. De tafel is opgebouwd uit smalle latten. Aan de zijkant van de tafel, waarbij het blad overgaat in de zijkant, zijn de latten niet aaneengesloten. Hierdoor ontstaan er er openingen in de zijkant van de tafel. De tafel is te verkrijgen in eiken, licht iepen, gerookt eiken of walnoot. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals zeep, olie, lak, beitslak of kleurlak.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

160 x 42 x 45

180 x 42 x 45

200 x 42 x 45

220 x 42 x 45

240 x 42 x 45

Artikelnummer325104
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^