Vitra Nelson Bench

De Nelson Bench is een zeer praktisch en prachtige bank van Vitra!
€ 849,00
Vanaf € 849,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Nelson Bench
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Nelson Bench
Designer George Nelson De Vitra Nelson Bench is een mooie, natuurlijke houten bank. Deze bank is geheel van essenhout. De zitting is van naturel essenhout en het onderstel van zwart gelakt essenhout. De bank is extra prachtig wanneer hij buiten in de zon staat. Door de balken in de zitting schijnt de zon mooi heen en geeft een bijzondere schaduw. De Vitra Nelson Bench is niet alleen als bank te gebruiken, maar ook als handige salontafel of bijzettafel te verkrijgen. De bank is verkrijgbaar in twee afmetingen. Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 122 x 46,9 x 35,3 cm 183,7 x 46,9 x 35,3 cm
Artikelnummer276588
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^