B&B Italia Saké bank

De B&B Italia SAKé bank straalt pure elegantie uit!

  • Voorzien van licht gekantelde rug- en armleuningen
  • Staat op ranke, elegante poten
  • Past in vrijwel iedere interieurstijlen
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 7.442,00
Vanaf € 7.442,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Saké bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Saké bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Piero Lissoni, 2017

De B&B Italia SAKé is een luchtige bank die elegantie uitstraalt. De bank is voorzien van licht gekantelde rug- en armleuningen waardoor het lijkt alsof de bank u omhelst. Daarnaast staat de bank op ranke poten wat de SAKé een open uitstraling geeft. De SAKé is een eigentijdse bank die prachtig staat in vele interieurstijlen.

De bank SAKé zelf samenstellen
De bank is leverbaar in diverse soorten stof en leder, en in verschillende kleuren. De poten zijn afwerkt in een tinkleur. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale B&B Italia SAKé bank samen te stellen!

Artikelnummer306064
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^