Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle Sofa

Bekijk hier de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank die uw woonkamer een zeer elegante uitstraling geeft!

  • Een heerlijk comfort is alleen al zichtbaar
  • Verkrijgbaar als een 2- en 3-zitsbank, fauteuil en chaise longue
  • Kan bekleed worden in verschillende stof- en leersoorten van Cassina
  • Voor alle mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op

€ 6.304,00
Vanaf € 6.304,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle Sofa
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand

Met de dikke kussens van deze bank ervaart u, zelfs zonder het te voelen, hoe zachte het comfort is. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen en uzelf even af te zonderen van alle hectiek. Een zeer comfortabele bank; dat is de 3 Grand Confort van Cassina.

De eigenschappen van de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank

De 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle is een zeer comfortabele bank uit de collectie van Cassina. Dankzij de heerlijk zachte kussens krijgt deze bank een zeer knusse, warme uitstraling. De mooie bank met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher! De 3 Grand Confort is als 2- en 3-zitsbank, maar ook als fauteuil verkrijgbaar. Bovendien kunt u de bank aanvullen met een chaise longue, waarmee u uw gehele zitkamer inrichten met deze serie.

Uw 3 Grand Confort naar wens

Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank heeft een gepolijst verchroomd stalenframe of glanzend basalt, grijs, lichtblauw, groen of bordeaux. Bovendien zijn de kussens gevuld met polyurethaanschuim en polyester of veren in combinatie met polyurethaan. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de verschillende stof- en leersoorten van Cassina.

Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooie offerte.

Artikelnummer267855
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Pierre Jeanneret

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Piere Jeanneret

Charlotte Perriand, Le Corbusier en Pierre Jeanneret vormden een succesvol designteam tussen 1927 en 1937. Hun samenwerking was bijzonder vruchtbaar, vooral op het gebied van meubeldesign. Ze hebben verschillende designklassiekers gemaakt, voornamelijk voor Cassina, die nog steeds populair zijn tot op de dag van vandaag.

^