Cassina Mex-Hi bank

Uitstekend zitcomfort met de Mex-Hi bank van Cassina

  • Frame van stalen buizen met elastische banden
  • Keuze uit antraciet gelakt staal of gepolijst chroom
  • Comfortabele vulling van flexibel koudschuim

€ 7.096,00
Vanaf € 7.096,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Mex-Hi bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina Mex-Hi bank

De Cassina Mex-Hi bank biedt jou een modulaire en zeer veelzijdige oplossing voor diverse ruimtes, dankzij de verschillende beschikbare elementen en opties. Het Mex-Hi-systeem bestaat uit vijf onderstellen van verschillende afmetingen, waarop de afzonderlijke kussens – zoals armleuningen, rugleuningen en stoelen – worden gemonteerd om hoeken, rechte of eilandcomposities te creëren. Hierdoor kun je de bank volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Het frame van de bank is gemaakt van stalen buizen met elastische banden en kan worden afgewerkt in gelakt staal in antraciet of in gepolijst chroom. De comfortabele vulling is van flexibel koudschuim, genaamd Polyurethaanschuim, met een variabele dichtheid en 100% gerecyclede PET-vezels. Dit zorgt voor uitstekend zitcomfort, ondersteund door de royale zitkussens en het luchtige metalen frame. De Mex-Hi bank is ontworpen met uiterste precisie in het Cassina lab en maakt gebruik van innovatieve materialen voor duurzaam comfort waar je lang van kunt genieten. De vanafprijs is gebaseerd op een 2-zitsbank met een diepte van 90 cm en een lengte van 180 cm, voorzien van een metalen frame met een afwerking van gelakt staal in antraciet.

Artikelnummer342189
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^