COR Moss bank

De perfecte plek om uit te rusten en te loungen - de Moss bank van COR

  • Een uitnodigend uiterlijk met een geweldig comfort
  • Een duidelijke vormgeving met een luxe uitstraling door zijn bijzondere details
  • Talrijke mogelijkheden om de perfecte Moss samen te stellen

€ 6.167,00
Vanaf € 6.167,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Moss bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Jehs & Laub

Moss heeft niet alleen een knus uiterlijk. Het is ook knus om op deze bank te zitten of te liggen. De stevige zitkussens van dons die zorgen voor een geweldig zitcomfort.

De bank heeft een duidelijke vormgeving met prachtige details. Grootsheid komt ook in uiting in de kleine details van Moss, zoals de opening tussen de rugleuning en armleuning van de bank. Hierdoor krijgt de bank een speelse toevoeging aan zijn alledaagse uiterlijk. Een ander prachtig detail zijn de bij de bekleding bijpassende biezen die de rechte contouren van de bank accentueren.

De Moss bank van COR is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes, in acht modulaire elementen en met een extra poef. Dit modulaire zitsysteem is verkrijgbaar in een breed scala aan stof- en ledersoorten. Stel uw perfecte Moss samen en geniet van geweldig comfort!

Artikelnummer325517
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^