de Sede DS-159 bank

Een tijdloos design: de DS-159 bank van De Sede!

  • Een meubelstuk van waar vakmanschap
  • Modulair elementensysteem
  • Prachtige leren knopen en biezen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan

€ 6.720,00
Vanaf € 6.720,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-159 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-159 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Deze tijdloze bank heeft een bekleding van het mooiste leder. Op de rugleuning en zitting zie je lederen knoppen welke samen het quiltpatroon maken. De DS-159 bestaat uit verschillende elementen welke aan elkaar worden gezet voor een zeer mooi effect. Verkrijgbaar als bank, fauteuil en ottoman.

Voor alle afmetingen en prijzen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Artikelnummer275616
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^