de Sede

Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij. Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd en gerespecteerd meubelmerk. De welbekende klasse en stijl van deze meubels verrijkt ook jouw woonkamer.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 64

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 64

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk de elegante de Sede DS-21 bank, de Sede DS-57 fauteuil en de Sede DS-615 tafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

de Sede met passie voor leer

Vanzelfsprekend heeft de Sede een passie voor leer en daarom gebruiken ze enkel leer van de hoogste kwaliteit. Een uniek door de natuur gecreëerd patroon van poriën, nerven, oppervlaktestructuren en plooien. Kwalitatief hoogwaardig leer herken je meteen wanneer je het aanraakt. De dierenhuid is zacht, aangenaam, soepel en glad, maar ook sterk, stevig en duurzaam.

De grote leren huiden voor de Sede’s exclusieve meubelen zijn voornamelijk afkomstig van runderrassen die in Zwitserland, Zuid-Duitsland en Scandinavië onder de beste omstandigheden voor de vleesproductie zijn gefokt. Slechts een fractie van de huid die zonder vlekken, littekens of zelfs insectenbeten is, is geschikt voor het vervaardigen van eersteklas meubelen. Het traditionele chemische proces van het looien maakt de ruwe dierenhuid tot zacht, soepel en duurzaam leer waar we van houden.

Handgemaakte meubels van de Sede

de Sede heeft zich geheel toegelegd op vakmanschap. Ieder meubelstuk wordt met veel zorg en liefde vervaardigd, vanaf het ontwerp tot aan het stofferen. Meubels van de Sede vertellen hun eigen verhaal. Over het leven, over dromen, over comfort en veiligheid. de Sede staat voor strakke vormen, elegantie, gestroomlijnde magie en een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur. Stijl en comfort zijn de boodschap achter het credo van de Sede: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid.

Dat zie je zeker terug in de prachtige collectie meubels, zoals de gewaagde de Sede DS-266 fauteuil, de bijzondere de Sede DS-707 bank en de unieke de Sede DS-1025 bank.

De de Sede bankstellen en de Sede fauteuils kunt je online bekijken en we hebben ook diverse modellen in onze vestigingen staan.

^