de Sede DS-247 bank

De prachtige DS-247 van de Sede is een echte eyecatcher in iedere zithoek!

  • Minimalistisch design
  • Bijzonder duurzaam materiaal
  • Keuze uit meer dan 2.000 NCS/RAL -kleuren
  • 360° draaifunctie voor talloze zitmogelijkheden

€ 9.160,00
Vanaf € 9.160,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-247 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-247 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De DS-247 van de Sede is een van de meest functionele banken uit de collectie van dit Zwitserse design merk. Op de bank kun je heerlijk ontspannen, kletsen, werken, of gewoon liggen en genieten van het moment. Het onderscheidende van deze bank is dat je elementen kunt toevoegen die 360° draaibaar zijn, waardoor je niet alleen van zitpositie, maar ook van kijkrichting kunt veranderen! Deze bank van de Sede is standaard als 2- en 3-zitsbank verkrijgbaar, maar je kunt hem dankzij het modulaire elementensysteem geheel naar jouw smaak samenstellen.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

2-zitsbank: 196 x 98 x 84 cm 3-zitsbank: 275 x 98 x 84 cm

Artikelnummer275630
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^