de Sede DS-48 bank

De DS-48: Simpel en elegant!

  • Een uniek en duurzaam design van hoge kwaliteit
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 7.490,00
Vanaf € 7.490,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-48 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Simpele en tijdloze elegantie, dat is de DS-48 van De Sede!

Kies jouw gewenste ledersoort in een prachtige kleur en combineer de verschillende mogelijkheden om zo iedere woonruimte om te toveren tot een unieke eyecatcher. De stijlvolle details zijn datgene waar alle aandacht op is gericht. Een simpelweg waanzinnig ontwerp door Gordon Guillaumier.

Artikelnummer275524
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^