Flexform Campiello bank

De Flexform Campiello bank heeft een warm en uitnodigend karakter

  • Moderne bank met een strakke vormgeving
  • Voorzien van moderne, kubistische vormen
  • Zit heerlijk comfortabel door de ganzendonsvulling
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen!

€ 0,00
Vanaf € 7.321,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Campiello bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Antionio Citterio, 2018

De Flexform Campiello is een prachtige bank met een strakke belijning. De zit- en rugkussens zijn gevuld met ganzendons waardoor de bank heerlijk comfortabel zit. Optioneel verkrijgbaar met rolkussens voor een betere ondersteuning van de rug en nek. De Flexform Campiello bank past zowel in een modern als in een klassiek interieur.

De bank Campiello zelf samenstellen

De bank is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Daarnaast kun je de bank bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. Voor de aluminium voet heb je ook de keuze uit diverse afwerkingen.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo jouw ideale Flexform Campiello bank samen te stellen!

Artikelnummer298570
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^