Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie die in 1970 werd gepresenteerd werd een waar succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich hieraan verbonden. Door de jaren heen heeft Flexform haar collectie niet alleen gehouden bij banken, maar ook uitgebreid naar bedden, fauteuils, stoelen en tafels.

Producten 1-20 van 96

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 96

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flexform bank

Als Flexform ergens om bekend staat, dan is het haar ruime collectie banken. De Flexform Groundpiece een onmisbare bestseller van Flexform. Deze bank is ontworpen door Antonio Citterio. Deze bank biedt je de ultieme ontspanning tijdens het ongedwongen zitten. De Groundpiece bestaat uit verschillende losse modules die door jouw zelf samengesteld kunnen worden.
Wanneer je een zachte bank wenst, kom je snel uit bij de Flexform Soft Dream. Zoals de naam het al aangeeft is het een zachter bank waarin je helemaal wegzakt. Designer Antonio Citterio wil je tijdens het relaxen op deze bank het hemelse gevoel meegeven van ontspannen. Je hebt bij deze bank zelf in de hand uit welke elementen de bank bestaat, dit geldt ook voor de uitvoering en materiaalkeuze.

Flexform fauteuil & stoel

Flexform heeft vele zitmeubelen, zo ook een groot assortiment aan fauteuils en stoelen, zoals de Crono fauteuil en de Hera stoel. De combinatie van de bekleding met het houten of stalen onderstel in diverse afwerkingen geeft de meubelen een luxe uitstraling. Door het Italiaanse Flexform design vanuit de woonkamer door te trekken naar de eetkamer, stemt u uw gehele interieur mooi op elkaar af.

Flexform & Berden

Berden is officiële dealer van Flexform, wij kunnen alle producten uit het assortiment aan je uitleveren. Bekijk de collectie op onze website of bezoek een van onze woonwinkels. Wij hebben niet de hele collectie Flexform in iedere woonwinkel, neem contact met ons op, dan kijken wij graag waar je jouw Flexform product kunt vinden. Online kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen of direct je order plaatsen.

^