Gelderland 7880 Embrace bank

De 7880 Embrace bank is een van de meest comfortabele Gelderland banken!

  • Subtiel vormgegeven kubusbank
  • Perfecte afwerking en luxe uitstraling
  • Hoog comfort door het gebruik van koud- en traagschuim
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 4.625,00
Vanaf € 4.625,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gelderland 7880 Embrace bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Gelderland 7880 Embrace bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Jan des Bouvrie

De 7880 Embrace is wellicht de meest comfortabele bank van het merk Gelderland. De bank heeft zo een hoog zitcomfort door de combinatie van koud- en traagschuim. Daarnaast kenmerkt de bank zich door een luxueuze afwerking en uitstraling. De subtiel vormgegeven kubusbank past perfect in een modern interieur.

De bank Embrace zelf samenstellen


De bank is modulair, waardoor u de bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De bank is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten en in verschillende kleuren. Het frame kan in een kleur en materiaal naar keuze worden uitgevoerd. Kies voor het losse armblad voor nog meer gebruiksgemak of voor de uitvoering met extra zachte rugkussens voor exta comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw eigen perfecte Gelderland 7880 Embrace bank te ontwerpen.

Artikelnummer295468
Gelderland

Gelderland

Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis, ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse designers. De Gelderland meubels kenmerken zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen. De principes waar Gelderland voor staat zijn duurzaamheid en zitcomfort.

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie was een Nederlandse interieurontwerper. Hij was eigenaar van het interieurinstituut het Arsenaal. Meer dan 50 jaar heeft hij gewerkt voor het meubelmerk Gelderland. Jan des Bouvrie zei altijd: '‘Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn, je moet je er lekker in voelen".

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^