Giorgetti Adam bank

De Giorgetti Adam is een modulaire bank met een krachtige belijning

  • Modulair zitsysteem met een moderne vormgeving
  • De basis zijn metalen buizen in zwart of brons
  • Te bekleden met diverse stof- en leersoorten
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Giorgetti Adam bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Carlo Colombo, 2018

De Giorgetti Adam is een modulaire bank met een sterke, grafische belijning. De basis zijn metalen buizen die bedekt zijn met leer of stof. De Adam bank beschikt over heerlijk zachte kussens die zorgen voor een hoog zitcomfort. Door het minimalistisch design past de Giorgetti Adam bank in vrijwel ieder interieur.

De bank Adam zelf samenstellen


De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. Het metalen frame kunt u uitvoeren in natuurlijk brons of zwart nikkel. De Adam bank is leverbaar als losse bank in diverse maten of als een set van combinatiemodellen.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer296063
Giorgetti

Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende design labels uit Italië en het heeft een rijke historie op het gebied van uiterst stijlvolle ontwerpen. Giorgetti werkt al heel lang met ’s werelds meest vooraanstaande architecten en ontwerpers, waaronder Leon Krier, Massimo Scolari en Chi Wing Lo.

Carlo Colombo

Carlo Colombo

Carlo Colombo is een Italiaanse architect, ontwerper en meer. Hij heeft samengewerkt met diverse iconische Italiaanse design merken. Naast ontwerpen, houdt Carlo zich ook bezig met het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en marketing, is hij curator van tentoonstellingen en is hij creatief directeur van diverse merken.

^