Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende design labels uit Italië en het heeft een rijke historie op het gebied van uiterst stijlvolle ontwerpen. Het productieproces van alle producten van Giorgetti vindt plaats in Italië. Giorgetti heeft dan ook optimaal gekwalificeerd personeel in dienst, met uitzonderlijke kennis en vaardigheden als het gaat om meubelen.

nieuwe website nieuwe website

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het productieproces van Giorgetti gaat voorbij de standaard en staat garant voor een hoog niveau van maatwerk en kwaliteit. De producten van Giorgetti zijn gemaakt van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen en ook met milieuvriendelijke technologieën. Ook staan ze bekend om de hoge mate van functionaliteit. Door jarenlange ervaring en een traditie van meer dan honderd jaar, slaagt Giorgetti er steeds maar weer in het hoge kwaliteitsniveau van hun meubelen te handhaven. Het label vertegenwoordigt 110 collecties met duidelijk herkenbare artistieke en culturele invloeden.

Giorgetti werkt al heel lang met ’s werelds meest vooraanstaande architecten en ontwerpers, waaronder Leon Krier, Massimo Scolari en Chi Wing Lo.

Graag laten wij je kennismaken met de Giorgetti design klassiekers: Giorgetti Progetti fauteuil, Giorgetti Arabella fauteuil, Giorgetti Vittoria bank en de Giorgetti Anteo tafel. De herkenbare stijl en het authentieke design maken Giorgetti tot een voorname speler in de meubelmarkt.

Traditionele meubelmakers

Vakmanschap is heel belangrijk bij Giorgetti. Ze hebben een rijke historie en een groot erfgoed als we het hebben over meubelmakerij en houtbewerking. Eén van de belangrijkste kenmerken van Giorgetti is de kennis en kunde van het houtbewerken. Ook al is de traditie van het houtbewerken relatief oud, Giorgetti  maakt wel gebruik van innovatieve machines en ze blijven de techniek constant verbeteren.

Er worden ook een aantal ontwerpen met de hand gemaakt. Hierdoor ontstaan er unieke en ambachtelijke producten. De kasten, dressoirs en bijzettafels van Giorgetti kun je herkennen aan de unieke manier van houtbewerking.

^