Giorgetti Vesper bank

Een prachtige eye-catcher: De Giorgetti Vesper bank!

  • Modulair elementensysteem
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen
  • Nieuw design uit 2021

€ 0,00
Vanaf € 14.007,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Giorgetti Vesper bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Vesper bank van Roberto Lazzeroni biedt een nieuw concept van zitopstelling dat minder traditioneel en dynamischer is. Een modulair elementensysteem wat prachtig staat in ieder interieur. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen en is ook te bestellen inclusief kussens.

De rugleuning is gemaakt van koudgeschuimd polyurethaanschuim met structureel inzetstuk van metaal en bedekt met vezels. De zitting is gemaakt van flexibel polyurethaanschuim in verschillende dichtheden bedekt met vezels, met elastische banden om het comfort te verhogen.

Voor meer informatie over de Vesper bank of andere producten van Giorgetti kun je vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen bij een van onze specialisten!

Artikelnummer334007
Giorgetti

Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende design labels uit Italië en het heeft een rijke historie op het gebied van uiterst stijlvolle ontwerpen. Giorgetti werkt al heel lang met ’s werelds meest vooraanstaande architecten en ontwerpers, waaronder Leon Krier, Massimo Scolari en Chi Wing Lo.

Roberto Lazzeroni

Roberto Lazzeroni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

^