KOOZO Robin-Junior bank

Een krachtige combinatie tussen minimalisme en organische vormgeving: De Robin-Junior bank van KOOZO!

  • Een harmonie tussen rechte lijnen en lichte opbolling
  • Elementaire basisvormen met maximaal zitcomfort
  • Een tijdloos design

€ 1.694,00
Vanaf € 1.694,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de KOOZO Robin-Junior bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
KOOZO Robin-Junior bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Ontmoet het Robin-Junior bankstel van het merk KOOZO: de ideale keuze voor een stijlbewust interieur!

Een combinatie van minimalisme en licht organische vormen maken deze bank tot een echte eyecatcher. Bij de Robin-Junior bank spreken we van een uiterst comfortabele zitervaring.

De Robin-Junior is verkrijgbaar in diverse opstellingen, afmetingen, kleuren en stoffen. Zo stel je de bank geheel naar eigen keuze samen!

Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer338174
KOOZO

KOOZO

Het Belgische merk KOOZO is sinds 2013 actief met het ontwerpen van zitmeubelen voor jonge designliefhebbers. Het merk staat voor een stijlvolle, tijdloze inrichting en heeft zitmeubelen met het hoogste prioriteit aan design, comfort en betrouwbaarheid. De collectie bestaat uit banken met een opvallend ontwerp en uitstekend comfort.

^