KOOZO

KOOZO staat voor goed gezelschap. De ontwerpen hebben een tijdloos karakter en passen vrijwel in iedere interieurstijl. De zitmeubelen geven de hoogste prioriteit aan design, comfort en betrouwbaarheid. De collectie van KOOZO bestaat uit banken met een sterk design en een heerlijk comfort.

nieuwe website nieuwe website
koozo

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tijdloze design meubelen van Koozo

Het doel van Koozo is mensen zo lang mogelijk te laten genieten van het comfort van hun meubel. Dit doen zij door hoogwaardige materialen te gebruiken in combinatie met hun vakkennis. Ze houden zich niet alleen bezig met het design van jouw zitmeubel, maar gaan ook voor het comfort.

Over Koozo

Het Belgische merk Koozo maakt sinds 2013 banken en andere zitmeubels voor jonge designliefhebbers. Ze onderscheiden zich van andere design merken, door hoogwaardige kwaliteit en design te leveren voor een goede prijs. Hierdoor kan de jonge doelgroep ook genieten van designmeubilair in hun interieur. Het gangbaar maken van designmeubels voor de volgende generaties was ook de drijfveer voor oprichter Kathy Huls om met dit merk te starten.

Koozo bij Berden Wonen

Bekijk de collectie Koozo meubelen online of breng een bezoek aan een van onze winkels. In Venlo en Heerlen kun je een greep uit de collectie van Koozo bewonderen. Wij zijn officieel dealer van het merk, hierdoor kunnen we alle meubelen uit het assortiment van Koozo leveren. Heb je al een keuze kunnen maken? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
^