Leolux Loya Hoekbank

Met Loya creëer je een plek die er altijd voor je is

  • Prijs gebaseerd op een hoekbank-opstelling
  • Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten
  • Voor extra comfort biedt Loya een hoofdsteun en een armrol

€ 5.960,00
Vanaf € 5.960,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Loya Hoekbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Loya Hoekbank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Ontdek de Leolux Loya hoekbank: een comfortabele bank met verfijnde details, ontworpen door Studio Truly Truly. De licht gekantelde arm- en rugleuningen nodigen uit tot ontspanning, terwijl de royale zadelsteek en opvallende bies zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Het gestoffeerde platformonderstel biedt de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor elke Loya-opstelling uniek wordt. De prijs is gebaseerd op de aanvangprijs voor de Leolux Loya hoekbank (einddeel 2,5-zits AL & Divan medium AL) uitgevoerd in stof.

Artikelnummer341098
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^