Linteloo Gilbert bank

De Gilbert bank is perfect voor eindeloze gesprekken!

  • Modulaire bank van Linteloo
  • Uitvoerbaar in diverse stof en ledersoorten
  • Stel naar wens samen

€ 0,00
Vanaf € 11.883,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Gilbert bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Gilbert is een ontwerp van Sebastian Herkner. De modulaire bank geeft de kans voor een perfect onderonsje, omdat de bank mensen schuin laat zitten en zo mensen uitnodigt voor een goed gesprek. Heerlijk ontspannen in de stilte met een goed boek is natuurlijk ook mogelijk. Alles is mogelijk met Gilbert.

De bank kan worden samengesteld in verschillende opstellingen. Het is dan ook mogelijk om verschillende kleuren of materialen te combineren. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

Artikelnummer331510
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^