Linteloo Gilbert bank

De Gilbert bank is perfect voor eindeloze gesprekken!

  • Modulaire bank van Linteloo
  • Uitvoerbaar in diverse stof en ledersoorten
  • Stel naar wens samen

€ 11.883,00
Vanaf € 11.883,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Gilbert bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Linteloo Gilbert bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Gilbert is een ontwerp van Sebastian Herkner. De modulaire bank geeft de kans voor een perfect onderonsje, omdat de bank mensen schuin laat zitten en zo mensen uitnodigt voor een goed gesprek. Heerlijk ontspannen in de stilte met een goed boek is natuurlijk ook mogelijk. Alles is mogelijk met Gilbert.

De bank kan worden samengesteld in verschillende opstellingen. Het is dan ook mogelijk om verschillende kleuren of materialen te combineren. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

Artikelnummer331510
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^