Linteloo

In 1993 is het Hollandse merk Linteloo opgericht en is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! Linteloo's gedachte achter de collectie is dat je niet alleen moet kunnen relaxen, maar ook moet kunnen leven. De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

nieuwe website nieuwe website

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontwerpen van Linteloo

De ontwerpen van Linteloo hebben een eigentijdse, warme uitstralingen en de uitgebreide collectie is zeer geliefd bij een groot publiek. Een paar bekende design meubelen zijn de Hamptons bank en de Log salontafel. De collectie van Linteloo is zowel stijvol als comfortabel, met gedurfde innovaties. Aandacht voor detail staat voorop, evenals het brengen van nieuwe energieën in uw woonkamer middels gewaagdheid en creativiteit in de collectie. Hierdoor blijft Linteloo innovatief. Ze hechten namelijk veel waarde aan de vrijheid van unieke individuen, waarmee er gestreefd wordt naar gedeeld geluk in alles wat er gedaan wordt. Comfort en genot in het leven zijn hierbij de sleutel tot dit doel.

Linteloo hoort thuis in elke stijlvolle woning. Top ontwerpers zoals Henk Vos, Paola Navone en Jan des Bouvrie werken al jaren samen met Linteloo. Bekende ontwerpen van deze ontwerpers zijn onder andere de banken Jan’s New Sofa en salontafel Aulia.
Een bank van Linteloo betekent hoge comfort, voelbare luxe en optimale duurzaamheid. Dit zijn banken waar je echt lang van kunt genieten en dat maakt een Linteloo bank tot de perfecte keuze voor elk interieur.

Banken van Linteloo

De Linteloo banken hebben een veelzijdigheid aan kleuren, modellen en materialen waardoor je altijd een keuze kunt maken die perfect is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en jouw interieur. De banken hebben een romantische, warme, stijlvolle, luxe, moderne of juist landelijke uitstraling. De banken zijn er in verschillende afmetingen, zodat je ook goed rekening kunt houden met de ruimte die je hebt.

Linteloo is ontstaan vanuit de kern ‘enjoying the good life’. De oprichter, Jan te Linteloo, had zoveel passie voor design en interieur dat hij Linteloo oprichtte. Hij wil met zijn merk de mensen zijn passie voor het ultieme luxe leven laten ervaren. Door een mix van topdesigners en de beste fabrikanten biedt Linteloo tijdloze en comfortabele ontwerpen. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de collectie fauteuils.

^