Montis Aztec bank

Een Nederlands designicoon - de Montis Aztec bank

  • Ontworpen door Gerard van den Berg
  • Tijdloos design
  • Stel naar jouw wens samen in je favoriete stof of ledersoort

€ 3.003,00
Vanaf € 3.003,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Aztec bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Aztec bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

In 1981 geïntroduceerd, maar nu weer terug van weggeweest! Montis heeft de Aztec bank weer in de collectie opgenomen. De bank heeft een modern tintje gekregen. Zo is het binnenwerk vernieuwd en heeft de bank een nieuwe vulling, waardoor hij zijn bekende bolling heeft, maar toch wat strakker oogt dan het origineel. Dankzij de royale, grote leuningen en kussens omarmt de bank als het ware de gebruiker.

De Montis Aztec naar eigen wens samenstellen


De Montis Aztec is met verschillende stoffen en leersoorten te bekleden, waardoor je de bank op de rest van jouw interieur kunt afstemmen. Daarnaast is het ook mogelijk deze dankzij het modulaire elementensysteem zelf vorm te geven. Ben je op zoek naar een tweezitsbank of juist een royale hoekbank? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Artikelnummer318066
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^