Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment aan meubelen, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils, die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Montis

Producten 1-20 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Montis banken & stoelen

Na de oprichting van Montis in 1974, ging men vanaf 1975 vanuit Dongen over tot de productie van lederen zitmeubelen. Met een grote vakkennis op het gebied van leer en de belangrijkste leerlooierijen om de hoek, werd Montis vanaf de oprichting dé specialist in leren bekleding. In de loop der jaren is Montis uitgegroeid tot een label dat bekend staat om modern design in diverse bijzondere leer en stofkwaliteiten met uitgesproken kleurstellingen. Een merk van Nederlandse bodem, met superieur zitcomfort als een van de belangrijkste waarden. Montis meubelen hebben een eigenzinnige vormgeving met een menselijk, sympathiek karakter. Montis is speels en eigentijds en levert topkwaliteit design meubelen.

Montis heeft altijd sterk geloofd in de eigen ideeën en technieken, ondanks dat deze dwars tegen de gevestigde orde ingingen. De productiemethode waarbij de romp van een stoel of bank 'een jas aankreeg' was betrekkelijk onbekend. Hierdoor onderscheidde Montis zich van collega's in de branche. Deze stoffeermethode wordt bij Montis nog steeds toegepast op veel van de design meubelen. Ook in de toekomst zal Montis blijven zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van verrassende en vernieuwende design meubelen die voldoen aan de hoogste en modernste kwaliteitseisen en nieuwe hedendaagse behoeften.

Mooie voorbeelden van typische Montis modellen zijn de Montis Domino.18 en Daley bank. Ook de Geraldine stoel en de Back Me Up stoel zijn niet meer weg te denken uit de collectie. 

Montis Chaplin stoel & Charly fauteuil

Bekende klassiekers van Montis zijn wel de Montis Chaplin en Montis Charly. Dit zijn typische modellen voorzien van een jas die afritsbaar is. De Chaplin is verkrijgbaar met of zonder wielen en is een echte aanwinst voor aan uw eettafel. Met deze eetkamerfauteuil krijgt dineren een heel nieuwe dimensie. Wil je na het diner even uitbuiken? Dan kan dat in de Charly fauteuil. De Charly is alleen verkrijgbaar met doppen. Wil je de voetjes hoog leggen? Kies dan ook voor de bijpassende poef. 

Montis in de toekomst

Montis blijft verder zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van verrassende en vernieuwende modellen. Hierbij worden uiteraard de hoogste en modernste kwaliteitseisen nagestreefd. Montis is altijd op zoek naar een manier om tegemoet te komen aan nieuwe hedendaagse behoeften.
Montis blijft streven naar het uitbouwen van de hechte samenwerking met haar internationale partners. Als betrouwbare en toegewijde partner zullen eerlijkheid, toewijding en oog voor detail hierbij hoog in het vaandel blijven staan.

Montis bij Berden

De collectie meubelen van Montis vind je bij Berden. Zowel online als in onze woonwinkels, neem voor een bezoek aan onze woonwinkels contact met ons op. Wij laten je graag weten in welke woonwinkel je jouw favoriete meubel kunt vinden. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel gemakkelijk online.

^