Montis Domino .18 bank

De dynamische Montis Domino.18 bank is geheel naar jouw wensen aan te passen, keer op keer!

  • Moderne modulaire bank die je perfect op jouw interieur kunt afstemmen
  • De losse stoffering geeft de bank een nonchalante uitstraling
  • Te voorzien van een dubbele zitrichting voor een speelse look
  • Informeer vrijblijvend naar vele mogelijkheden!

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Domino .18 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Domino .18 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Montis Domino.18 is een modulaire bank waardoor je hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. Hierdoor heb je ontzettend veel vrijheid in het ontwerpen van je favoriete bank.

De bank is voorzien van een losse stoffering waardoor hij een nonchalante uitstraling heeft. Je kan de bank ook een speelse look geven; de rug en arm delen bieden namelijk aan twee kanten hetzelfde comfort. Hierdoor kan je een dubbele zitrichting toevoegen aan de bank. De Domino is niet alleen ideaal in uw woonkamer, maar is ook zeer geschikt in een hotellobby of zelfs in de wachtruimte op kantoor.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Montis Domino.18 bank samen te stellen!

Artikelnummer305877
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Dick Spierenburg

Dick Spierenburg

Dick Spierenburg is zijn eigen studio gestart in 2009. Hij heeft een sterke voorkeur voor eenvoud, originaliteit en kwaliteit. De waarde van de gebruiker en de haalbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met zijn ideeën. Tevens is designtaal en ethisch evenwicht van gelijk belang voor hem.

^