Montis Otis bank

Geniet van heerlijk zitcomfort met de Montis Otis bank!

  • Stijlvol en flexibel ontwerp
  • Nederlands design van Montis
  • Verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen, stof- of leersoorten en afwerkingen

€ 4.579,00
Vanaf € 4.579,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Otis bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Otis bank van Montis is een bank met vele mogelijkheden! Hij is volledig aan te passen aan ieder interieur. De Otis bank is opgebouwd uit elementen en is daardoor in verschillende vormen verkrijgbaar. Ook zijn er XL-varianten, waarbij de bank een diepere zit krijgt.

De bank is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen van stof of leder. Ook kan er gekozen worden uit verschillende soorten poten.

Artikelnummer323211
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^