COR Roc fauteuil

De COR Roc fauteuil omhelst u met een heerlijk comfort!

  • Prachtige oorfauteuil
  • Stevig maar licht in zijn gewicht
  • Draaifauteuil met schotelpoot
  • Stel de Roc naar wens samen!

€ 3.241,00
Vanaf € 3.241,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Roc fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Uwe Fischer

Deze bijzondere fauteuil lijkt met open armen klaar te staan. Met zijn zacht gebogen rugleuningen lijkt hij de toeschouwer uit te nodigen om plaats te nemen. De Roc heeft een geweldig zitcomfort en dit is ook te danken aan het royale zitvlak met het zacht gewelfde zitkussen.

Ontwerper Uwe Fischer heeft gedacht aan een compact onderstel met een stevige ondersteuning. Deze stoel is zo licht dat hij gemakkelijk verplaats kan worden, dat bij velen aankomt als een verrassing. Naar de zithoek of even bij de leeslamp, het kan allemaal.

Lees het woord Roc eens achterstevoren en u ziet dat de combinatie van comfort en stevigheid van deze fauteuil een toonbeeld is voor het merk COR!

Artikelnummer325707
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

Uwe Fischer

Uwe Fischer

Uwe Fischer studeerde design aan de Academie voor Design in Offenbach. In 1985 richtte hij Ginbande Design op, een aantal jaar later open hij zijn ontwerpbureau in Frankfurt. Hier ontwerpt hij producten voor verschillende merken waaronder tafels voor B&B Italia en verschillende meubels voor COR.

^