Fritz Hansen Swan fauteuil

Een prachtige design klassieker; de Fritz Hansen Swan fauteuil!

Nu ook verkrijgbaar in een speciale gelimiteerde editie ter ere van zijn 60-jarige bestaan!

€ 3.882,00
Vanaf € 3.882,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Swan fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Arne Jacobsen

Jacobsen ontwierp voor het Royal Hotel in Kopenhagen niet alleen het gebouw zelf, maar ook de gehele inrichting. Hierdoor liepen architectuur en design prachtig in elkaar over. Het hotel had strakke lijnen, maar zijn interieur daarentegen niet. De Swan fauteuil heeft namelijk, net als The Egg fauteuil, ronde vormen. Fritz Hansen heeft de Swan fauteuil uiteindelijk in zijn collectie opgenomen. Inmiddels is de fauteuil uitgegroeid tot een echte design klassieker. De Swan is verkrijgbaar als fauteuil en als 2-zitsbank.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer282312
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

De Deense ontwerper Arne Jacobsen is een van de meest invloedrijke personen in de Deense designgeschiedenis. Vanaf het allereerste begin was Arne Jacobsen zijn tijd ver vooruit en vormden zijn ontwerpen het landschap van Deens design. Zijn werk omvat visionaire meubelontwerpen zoals The Egg fauteuil en de Series 7 stoelen.

^