Thonet 809 fauteuil

De Thonet 809 is een comfortabele en compacte fauteuil

  • Zachte zitting
  • Verstelbaar mechanisme
  • Verkrijgbaar met hocker

€ 3.079,00
Vanaf € 3.079,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet 809 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De compacte Thonet 809 fauteuil biedt u maximale comfort. De 809 is een nieuwe interpretatie op de oorfauteuil en heeft daardoor een karakteristiek, maar modern uiterlijk. De zachte kussens van de zitting geven een bijzonder contrast met de strakke buitenzijde van de zitschaal.

De fauteuil is voorzien van een intelligent verstelmechanisme waardoor u de fauteuil naar wens kunt instellen. Ook is de fauteuil verkrijgbaar met een bijpassende hocker.

Afmetingen (BxHxD):

82 x 82 x 70 cm

Artikelnummer323793
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^