Thonet

Thonet maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair en is daarmee een van ’s werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie. De hele wereld weet dan ook van het bestaan van Thonet af en ook dat hij altijd de moed behoudt om steeds nieuwe wegen in te slaan, met baanbrekende technologieën en bijzondere ontwerpen, zonder hierbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen. Het streven van Thonet is altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thonet collectie

De Thonet collectie bestaat uit diverse stoelen en fauteuils. De Thonet S 32 stoel is een klassieker, dit is een van de eerste slede stoelen. Het is een klassieker uit de Bauhaus-periode. Het is een ware blikvanger in ieder interieur.

Heb je liever een minimalistische sledestoel, dan ga jij voor de Thonet S 43 stoel. Eveneens is deze stoel in verschillende kleuren verkrijgbaar en stofferingen.

Voor de zithoek kun je kiezen voor de comfortabele compacte Thonet 809 fauteuil. Doordat deze fauteuil is gebaseerd op de oorfauteuil, heeft deze fauteuil een klassiek maar toch moderne uitstraling. De zitkussens geven een bijzonder contrast aan de strakke buitenzijde van de stoel. Zo heb je een moderne eigentijdse fauteuil in jouw woonkamer.

Thonet staat nooit stil

Thonet staat dan ook nooit stil en ze vinden het belangrijk om altijd vooruit te kijken. De Thonet-collectie met haar klassiekers van gebogen hout en stalen buis in allerlei variaties en uitvoeringen wordt constant uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Hiervoor werkt het bedrijf uit Frankenberg samen met gerenommeerde ontwerpers uit Duitsland en andere landen. Ook tekent het Thonet Design Team voor het ontwerp van enkele meubels.

Unieke design iconen

De collectie meubelen van Thonet bestaat uit unieke design iconen. Ook voldoet de collectie aan de hoogste kwaliteitseisen. Elk meubel is dan ook uniek en wordt speciaal voor jou op bestelling gemaakt in de Duitse fabriek.

Ga jij voor comfortabel en compact? Ga dan voor de Thonet 809 fauteuil. Door de lichtgrijze kleur past de fauteuil ook nog eens in veel interieuren.

^