Artifort F141 F142 fauteuil

De Artifort F141-F142 is een luxueuze stoel met een heerlijk zitcomfort!

  • Een echte design klassieker
  • Optimaal zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 2.326,00
Vanaf € 2.326,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort F141 F142 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort F141 F142 fauteuil

Artifort Artifort Eternal elegance | 10% korting

In een wereld waar trends komen en gaan, is er iets magisch aan ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Om het belang van tijdloos ontwerp te onderstrepen profiteer je tijdens deze actie van 10% korting op alle Geoffrey D. Harcourt fauteuils.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De luxueuze stoelen F141 en F142 zijn ontworpen door Geoffrey D. Harcourt RDI in 1985. De fauteuil is prachtig vormgegeven en heeft een optimaal comfort. De stoel is niet alleen op zijn plek in de woonkamer, maar ook aan het bureau op uw kantoor.

De F141-F142 fauteuil zelf samenstellen

De F141-F142 kunt u bekleden met verschillende stoffen of leersoorten, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, altijd met armleuningen. Het onderstel kan zowel als vijfpoot in chroom als met schijfvoet geleverd worden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
86 x 68 x 86 cm

Artikelnummer288133
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^