COR Cordia Lounge fauteuil

Met de Cordia Lounge kunt u helemaal tot rust komen!

  • Prachtig design van COR
  • Met een kantelmechanisme kunt u heerlijk achterover leunen
  • Stel de Cordia Lounge naar wens samen!

€ 4.448,00
Vanaf € 4.448,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Cordia Lounge fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Ervaar ontspanning met de Cordia Lounge fauteuil. Deze laatste toevoeging aan de Cordia-famillie is er niet zomaar een. Het volumineuze kussen rust op de dunne zitschaal. De stof vouwt zich op in de armleuningen en dit zorgt voor een bijzonder effect. De kenmerkende naad op de rugleuning maakt dit effect helemaal af. De fauteuil staat op een gepolijste draaivoet. Leun eens achterover en maak kennis met het kantelmechanisme.

De kussens en schaal zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het is ook mogelijk om deze te combineren. Het is ook mogelijk om deze relaxfauteuil uit te laten rusten met een elektrisch verstelbaar kiepmechanisme.

Artikelnummer325711
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^