Gealux Arc 8008 relaxfauteuil

De Gealux Arc 8008 relaxfauteuil: een revolutionair meubelstuk

  • Voorzien van slimme comfortopties
  • Geeft de ideale relaxhouding
  • Twee motorig systeem met een accu
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 2.723,00
Vanaf € 2.723,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Gealux Arc 8008 relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een revolutionaire relaxfauteuil met innovatieve funcites. Gealux Arc 8008 biedt een scala aan slimme comfortopties. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een topswing die de nek en het hoofd een optimale ondersteuning geven.

Het Arc-systeem van Gealux

Het baanbrekende Arc-systeem past zich automatisch naar de ideale positie door middel van twee motoren en een accu. De ideale relaxpositie is de "Hart-Balans" waarbij alle spieren optimaal kunnen ontspannen en de benen iets omhoog liggen. Hierdoor heeft het hart de mogelijkheid om een perfecte bloedsomloop te creëeren. Wanneer je wilt opstaan, kan er gemakkelijk op de retourknop gedrukt worden en gaat de stoel terug naar de beginstand.

Artikelnummer327684
Gealux

Gealux

Gealux is een Nederlands merk dat relaxfauteuils produceert. De productie van de meubelen wordt met de grootste zorg in de fabriek in Culemborg uitgevoerd. In de fabriek werkt dan ook een team van vooruitstrevende designers, waaronder internationaal toonaangevende ontwerpers zoals Frans Schrofer, Gijs Papavoine en Hugo de Ruiter.

^