Gealux

Gealux heeft moderne relaxfauteuils die zich makkelijk laten combineren met Jori, Rolf Benz, Leolux en nog vele andere topmerken. De productie van Gealux meubelen wordt met de grootste zorg in de eigen fabriek in Culemborg uitgevoerd. Jouw garantie voor een 100% kwalitatief hoogwaardig product, en jarenlang zitplezier! De kwaliteit van Gealux meubelen is uitmuntend!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

In 1989 is Gealux opgericht en gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen. De meubelen van Gealux zijn van 100% Nederlandse kwaliteit producten, waar je jarenlang zit plezier van zult hebben. Het is dan ook een begrip als we het hebben over meubels van Nederlandse bodem.

Productie van Gealux

De meubelen van Gealux vindt plaats in de eigen fabriek in Culemborg. Hier wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. De meeste meubelen zijn dan ook voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux staat voor innovatie en vooruitstrevendheid met designs van de hoogste kwaliteit. In de fabriek werkt dan ook een team van vooruitstrevende designers, waaronder internationaal toonaangevende ontwerpers zoals Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fisher. In de ontwerpen van de meubelen is terug te zien dat de designers gevoel voor detail hebben en precies te werk gaan.

^