Montis Marvin relaxfauteuil

De Marvin relaxfauteuil heeft een elegant design.

  • Mogelijk met of zonder onzichtbare relaxfunctie
  • Voorzien van een geïntegreerde flexibele hoofdleuning
  • Stel de Marvin naar wens samen

€ 4.555,00
Vanaf € 4.555,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Marvin relaxfauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montis Marvin relaxfauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Marvin is een relaxfauteuil die ontworpen is door de Zwitserse ontwerper Christope Marchard. Het is mogelijk om de fauteuil uit te voeren met een relaxfunctie, die onzichtbaar is weggewerkt in de stoel. Het was voor Marchard een moeilijke opdracht om de technieken in de stoel weg te werken.

Marvin is in verschillende stof en ledersoorten uitvoerbaar. De stoel is standaard uitgevoerd met een 4-potig onderstel in geborsteld aluminium, maar kan tegen een meerprijs ook worden afgewerkt in een zwarte poedercoating.

Artikelnummer279602
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Christophe Marchand

Christophe Marchand

Christophe Marchand is een Zwitserse designer. Hij is afgestudeerd in Product Design (1991). In zijn carrière heeft hij diverse awards gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de Red Dot en de IF Product Design Award in 2010. Hij laat graag zijn technische expertise en creativiteit zien in zijn ontwerpen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^