Artifort Glider fauteuil

Glider is een charasmatische fauteuil van Artifort!

  • Royale stoel met verfijnde details
  • Comfortabel design
  • Meerdere afwerkingen mogelijk

€ 2.082,00
Vanaf € 2.082,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Glider fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Luca Nichetto (2021)

De organische vorm van Glider biedt een heerlijk zitcomfort aan. Dit ontwerp dankt zijn bijzondere karakter aan de vele verfijnde details die terug te vinden zijn in deze stoel, zoals de elegante stiklijnen in de stoffering.

Deze fauteuil heeft een royale zitting met een brede rugleuning, die overloopt in armvleugels. De elementen vloeien samen met de vormen van het lichaam. Het frame verbindt de twee losse elementen en maakt het algehele plaatje af. Vanaf ieder aanzicht geeft de Glider fauteuil een interessant beeld.

Glider is verkrijgbaar in diverse bekledingen, in stof en leder. Ook is het mogelijk om de bekleding in twee kleuren uit te voeren en met sierstiksels.

Artikelnummer327134
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^