Carl Hansen CH28 fauteuil

  • Stoere fauteuil met een prachtige afwerking
  • Design zoals we dit van Carl Hansen & Søn gewend zijn
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

€ 3.674,00
Vanaf € 3.674,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH28 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Hans J. Wegner - 1952

Wegner's CH28 fauteuil uit 1951 is even functioneel als stijlvol. De fauteuil, die het jaar daarop in productie werd genomen, is een zorgvuldig overwogen ontwerp dat veel van de kenmerkende elementen van de 'meester van de stoel' bevat.

Comfort en precisie in één stoel
De CH28 lounge fauteuil van Carl Hansen is zeer precies in zijn uitdrukking. Het toont de toewijding van Wegner om de optimale balans tussen functie en visueel aantrekkelijke vorm te vinden. Deze unieke constructie, met zijn afgeronde hoeken en details, zorgt voor ongeëvenaard comfort met een ontspannen uitdrukking.

De CH28 is verkrijgbaar in de CH28P uitvoering en de CH28T uitvoering. De CH28T wordt volledig uitgevoerd in hout waarbij u kunt kiezen uit volledig eiken of de combinatie eiken/walnoot. De CH28P bestaat uit een combinatie van stof of leer en hout.

Afmetingen:
Breedte: 73 cm
Diepte: 67 cm
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 37 cm

Artikelnummer314915
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^