Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

nieuwe website nieuwe website
Carl Hansen & Søn

Producten 1-20 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het grootste deel van de meubelen die Carl Hansen & Søn momenteel produceert is ontworpen door toonaangevende Deense architecten vanaf de jaren 30 tot de jaren 60. Het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubel is echter nog steeds net zo actueel als toen. Dit is de reden waarom Carl Hansen & Søn werkt met de beste materialen en de beste ontwerpers. Dat zal altijd fundamenteel blijven voor Carl Hansen & Søn.

Bekijk de stijlvolle Carl Hansen E005 Embrace fauteuil, Carl Hansen CH327 tafel en Carl Hansen CH07 Shell fauteuil op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Trotse traditie van Carl Hansen & Søn

Al sinds 1908 en inmiddels drie generaties lang levert familiebedrijf Carl Hansen & Søn Deens design van de hoogste plank. Wanneer je een product van Carl Hansen & Søn kiest, krijg je volgens hen meer dan alleen een meubelstuk. Je wordt onderdeel van een trotse traditie van onderscheidend en mooi vakmanschap, waar niets aan het toeval is overgelaten. Alle meubels worden vervaardigd met een grote liefde voor design en de geschiedenis van het maakproces.

Carl Hansen & Søn is 's werelds grootste fabrikant van meubels ontworpen door Hans J. Wegner. Verder produceert Carl Hansen & Søn meubels die ontworpen zijn door grote Deense namen zoals Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær en Tadao Ando. Hiermee vertegenwoordigt Carl Hansen & Søn meer dan 100 jaar Deense designgeschiedenis die wereldwijd wordt verkocht.

Carl Hansen & Søn gaat een leven lang mee

De fantastische combinatie van eenvoud, esthetiek en functionaliteit maakt dat Carl Hansen tijdloos en een iconisch design heeft. Dankzij vakkundig werk met materialen van de hoogste kwaliteit gaan de prachtige meubels van Carl Hansen & Søn minstens een leven lang mee. Het zorgvuldig gepolijste duurzame hout en het comfortabele zachte leer is al net zo mooi als de legendarische ontwerpen.
Neem plaats in de stoere Carl Hansen CH28 fauteuil met een prachtige afwerking. Kom dineren aan de Carl Hansen Hunting tafel. Of val op met de Carl Hansen FH436 Coupé bank, een echte blikvanger en een uniek design.

^