Cassina 053 Capitol Complex fauteuil

Dit is de heruitgave van de 053 Capitol Complex van Cassina

  • Een moderne fauteuil als eerbetoon aan Pierre Jeanneret
  • Het design is zeer comfortabel
  • Het V-onderstel is zeer kenmerkend
  • Verkrijgbaar in een klassieke versie in teak, en twee versies in natuurlijk en gebeitst zwart eiken

€ 0,00
Vanaf € 3.339,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 053 Capitol Complex fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Le Corbusier, eerbetoon aan Pierre Jeanneret

De Cassina

053 Capitol Complex

De Capitol Complex werd oorspronkelijk ontworpen in 1951 door Chandigarh. De buitengewone architectuur van het Capitol Complex staat op de Unesco cultuureel erfgoedlijst 2016 en heeft onderscheidingen ontvangen voor de viering van een onafhankelijke natie die openstaat voor moderniteit. De kamers waren overvol en gevuld met fauteuils, die allemaal voorzien waren vanhetzelfde "V"-onderstel.

Het ontwerp van de Capitol Complex fauteuil

De Capitol Complex van Le Corbusier bestaat onder andere uit houten delen, zoals de rusten, verbindingsdragers en de externe onderdelen tussen de armen en de rugleuning. De armleuningen zijn rijkelijk gevuld, waardoor de omtrek ontstaat van een afgeronde, geometrische vorm, die samen met de opvallende zit- en rugkussen een onmiddellijk een comfortabel gevoel biedt zonder af te zien van elegantie en eenvoud. De heruitgave van deze Cassina biedt de klassieke versie in teak, en twee versies in natuurlijk en gebeitst zwart eiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Deze fauteuil met kenmerkend V-onderstel is verkrijgbaar bij Berden | De Capitol Complex is een prachtig & comfortabel design | Informeer vrijbijvend!

Artikelnummer311422
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^