Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle

De 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle is een mooie, eigentijdse fauteuil uit de collectie van Cassina!

  • Het zachte comfort is zelfs te ervaren zonder in de fauteuil plaats te nemen
  • De kussens zijn verkrijgbaar met verschillende soorten vulling
  • Ook verkrijgbaar als 2- of 3-zitsbank
  • Te bekleden in vele verschillende stof- en leersoorten van Cassina

€ 3.853,00
Vanaf € 3.853,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand

Een zeer comfortabele fauteuil; dat is de 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle van Cassina. De dikke kussens geven de fauteuil een zachte, warme uitstraling. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen voor ontspanning. Ervaar het zelf!

De eigenschappen van de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort

De 3 Fauteuil Grand Confort is een zeer comfortabele fauteuil uit de collectie van Cassina. Dankzij de heerlijk zachte kussens krijgt deze fauteuil een zeer knusse, warme uitstraling. De mooie fauteuil met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher! De 3 Fauteuil Grand Confort is daarnaast ook als 2- en 3-zitsbank verkrijgbaar. Hiermee kunt u uw gehele zitkamer inrichten met deze serie.

Cassina 3 Fauteuil grand Confort heeft een gepolijst verchroomd stalenframe of glanzend basalt, grijs, lichtblauw, groen of bordeaux. Bovendien zijn de kussens gevuld met polyurethaanschuim en polyester of veren in combinatie met polyurethaan. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de verschillende stof- en leersoorten van Cassina.

Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooie offerte.

Artikelnummer 268071
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Pierre Jeanneret

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Piere Jeanneret

Charlotte Perriand, Le Corbusier en Pierre Jeanneret vormden een succesvol designteam tussen 1927 en 1937. Hun samenwerking was bijzonder vruchtbaar, vooral op het gebied van meubeldesign. Ze hebben verschillende designklassiekers gemaakt, voornamelijk voor Cassina, die nog steeds populair zijn tot op de dag van vandaag.

^