Cassina 571 Back-Wing fauteuil

De Cassina Back-Wing is nu ook verkrijgbaar als zeer comfortabele fauteuil!

  • De fauteuil is zeer comfortabel door de ergonomische vorm
  • Het massief houten frame is verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten
  • Afgewerkt met een elegante bies

€ 3.539,00
Vanaf € 3.539,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 571 Back-Wing fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 571 Back-Wing fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Patricia Urquiola

De Cassina 571 Back-Wing fauteuilDeze comfortabele fauteuil heeft dezelfde kenmerkende vorm als de Back-Wing stoel ontworpen in 2018. Het frame van de fauteuil is beschikbaar in zes kleuren en bestaat uit grote massief houten delen die de echte houtambacht van Cassina benadrukken.

De mogelijkheden van de Back-WingNet als de Back-Wing stoel omhelst de ergonomische rugleuning elegant het lichaam, terwijl de plooien aan de zijkanten, die lijken op kleine vleugels, fungeren als armleuningen, waardoor het bijzonder comfortabel is en er zeer uitnodigend uitziet. De fauteuil, met zitting in flexibel polyurethaanschuim en die te bekleden is met de diverse stof- en leersoorten uit de Cassina collectie, is elegant afgewerkt met bies die het profiel van de rugleuning van de fauteuil netjes volgt en accentueert.

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer311416
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^