COR Farmer fauteuil

De COR Farmer fauteuil komt overal tot zijn recht!

  • Voor binnen- en outdoorgebruik
  • 3 soorten frames en 5 stofsoorten - 15 combinaties mogelijk!
  • Prachtige tijdloze stoel

€ 1.333,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Farmer fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Farmer fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Farmer fauteuil bestaat uit een bijzondere constructie van acht stukken hout, vier vierkante staven en twee stoffen panelen. Het is heel bijzonder dat een eenvoudige constructie zo'n bijzonder meubelstuk kan opleveren. Zelfs wachten wordt een aangenaam tijdverdrijf.

Een meubel dat meer doet dan de grenzen tussen buiten en binnen verlengen. Deze fauteuil kan ook buitenshuis neergezet worden.

Artikelnummer325704
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^