COR Mell fauteuil

De Mell fauteuil - de vorm van lichtheid

  • Eenvoudig design met een zacht comfort
  • Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk
  • Verkrijgbaar in een brede keus aan stof- en ledersoorten

€ 3.158,00
Vanaf € 3.158,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Mell fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Mell fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een eenvoudig uiterlijk, comfortabel en zachte zitting. Mell is een elegante fauteuil. De varianten passen perfect bij de COR Mell bank, maar ook bij andere COR-klassiekers.

De Mell fauteuil komt met vele opties. Zo is het mogelijk om de fauteuil met een lage of hoge rugleuning uit te laten voeren. Ook is er een optie om het zitkussen te integreren in de zitting of deze los te laten liggen voor extra diepte. Maak kennis met de mogelijkheden en vraag een offerte aan!

Artikelnummer325712
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^