COR Pilotis fauteuil

De COR Pilotis fauteuil is groots in zijn elegantie!

  • Compact formaat
  • Geweldig zitcomfort
  • In diverse stof- en ledersoorten verkrijgbaar

€ 2.895,00
Vanaf € 2.895,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Pilotis fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Pilotis fauteuil is groots in zijn comfort met kleine afmetingen. Ondanks zijn korte zitdiepte van 78 cm beloofd deze elegante fauteuil uren lang zitcomfort. Soms is klein ook fijn!

Artikelnummer325705
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^